Livsmedelskyla

Facebook

Livsmedelskyla

Kyl- & frysanläggningar för livsmedel

Vi på Kyltjänst i Alingsås har flerårig erfarenhet inom livsmedelskyla och följer med dig genom hela processen. Vi börjar med projektering för att reda ut vilka behov och krav som finns, vi vägleder er genom hela processen och kommer gemensamt fram till vad just ni behöver. Därefter levererar vi och installerar er kompletta kylanläggningar och utför underhåll & service efter serviceavtal på samtliga fabrikat på marknaden.

Livsmedelskyla

till affärer, restauranger och storkök

Vi har inte bara levererat livsmedelskyla till stora ledande livsmedelskedjor, utan levererar även kylanläggningar till butiker i olika storlekar, restauranger, caféer, bensinstationer och storkök. Det kan gälla allt från stora frysrum till öppna kyldiskar. Vi har även hjälpt många privatpersoner där det tex varit behov av frysrum, viltkylar eller ett alternativ till kylskåp.

Kylrum och Frysrum för Livsmedelsindustrier

Vi på Kyltjänst i Alingsås har bred kompetens i att förse livsmedelsindustrier med rätt klimat och vi vet hur viktigt det är med rätt kyla för livsmedel. Att inte ha rätt temperatur kan medföra ökade driftkostnader. Och en växlande temperatur-cykel kan bidra till ojämna förhållanden och påverkan av produkten.
Vi har lång erfarenhet och god kompetens när det kommer till att skapa rätt klimat och temperatur i kylrum och frysrum för olika typer av verksamheter och vi ser till att din livsmedelskyla är hållbar både ur ett ekonomiskt perspektiv och ur ett miljöperspektiv.
Har du eller din verksamhet specifika behov för kyl- och frysrum? Kontakta oss så kommer vi gemensamt fram till en lösning.

Kontakt

Hör av dig

Har du frågor eller funderingar ring eller maila oss så hjälper vi dig.

Kontakt

Kontakt
info@kyltjanst-alingsas.se
0322-12194

Besöksadress
Ängsvaktaregatan 24M
441 38 Alingsås

Postadress
Box 612
441 17 Alingsås

Org/VAT-nummer
556168-0223
SE556168022301

Top