Serviceavtal

Facebook

Serviceavtal

Avtal för service och underhåll

Ett driftstopp kan orsaka stora ekonomiska skador för en verksamhet som är i behov av en fungerande kylanläggning. Vi vill alltid kunna ge våra kunder bra service och hög flexibilitet. Vi tror på att ett regelbundet och välplanerat underhåll är det optimala sett till eran totalekonomi, därför erbjuder vi våra kunder serviceavtal så att vi kan se till att allt fungerar optimalt även efter garantitiden.

 

Regelbunden tillsyn förebygger problem

Våra självständiga och kunniga servicetekniker kontrollerar med jämna mellanrum att eran anläggning bibehåller sin maximala effekt och fungerar felfritt för att förebygga eventuella stopp och läckage. Med ett underhållsavtal ser vi till att ert kylsystem får regelbunden tillsyn så att anläggningen håller sig i toppskick, vilket i sin tur leder till att den löpande driftkostnaden minskar och driftsäkerheten ökar.

Fördelar med serviceavtal

Andra fördelar med ett serviceavtal är:

  • Reducerad timkostnad
  • Högt prioriterad
  • Telefonsupport
  • Förebyggande underhåll
  • Administrativ hjälp
  • Vid överenskommelse även jourservice

När vi skriver underhållsavtalet avgörs punkterna utifrån anläggningens krav och alltid i samråd med kunden. Vi tar tillsammans beslut om vilka kontrollpunkter som är relevanta och vilka tidsintervall som känns rimliga. Vi utgår alltid från ert behov och era önskemål för att kunna erbjuda full trygghet. Det ger ett system som garanterar bästa prestanda, ekonomi och miljöhänsyn.

Faller era anläggningar inte under den periodiska kontrollen (tex pga för liten fyllnadsmängd) men ni ändå vill se till att eran anläggning bibehåller sin maximala effekt och fungerar felfritt? Då kan vi erbjuda ett underhållsavtal där vi ser till att anläggningen håller sig i toppskick.

Har ni en stor anläggning med myndighetskrav på periodiserad kontroll och redovisning med sammanställning av köldmedierapport? Kombinera ett serviceavtal med vår tjänst för periodiserad kontroll och få en komplett underhållslösning.

Kontakt

Hör av dig

Har du frågor eller funderingar ring eller maila oss så hjälper vi dig.

Kontakt

Kontakt
info@kyltjanst-alingsas.se
0322-12194

Besöksadress
Ängsvaktaregatan 24M
441 38 Alingsås

Postadress
Box 612
441 17 Alingsås

Org/VAT-nummer
556168-0223
SE556168022301

Top