Industrikyla

Facebook
Instagram

Industrikyla

Kylanläggningar för industrier

Inom industrin är ofta rätt temperatur direkt avgörande. Genom att ha en stabil temperatur får du betydligt bättre förutsättningar för att få en felfri tillverkningsprocess. Vi erbjuder både installation av industrikyla, och periodiserade kontroller och serviceavtal för att allt ska fungera, hela tiden. För oss räcker det inte att kylanläggningen fungerar felfritt för kunden, vi satsar också hårt på att uppfylla både de miljö- och kvalitetskrav som ställs på moderna anläggningar idag.

Kundanpassade helhetslösningar

Oavsett vilken typ av industri det gäller vill vi på Kyltjänst Alingsås hjälpa till genom hela processen. Vi börjar med projektering för att reda ut vilka behov och krav som finns, vi vägleder er genom hela processen och kommer gemensamt fram till val av produkt. Därefter kommer vi och installerar kylanläggningen åt er och finns även tillgängliga i efterhand för att sköta underhåll och service om ni skulle stöta på några problem längre fram. Alla våra produkter har garanti, lägg till ett serviceavtal så ser vi till att din anläggning fungerar optimalt även efter garantitiden.

Lång erfarenhet av industrikyla

Kyltjänst Alingsås har levererat kyltjänster i drygt 70 år och lägger stor vikt i goda och långsiktiga kundrelationer. Vi erbjuder helhetslösningar helt anpassat efter kundens önskemål och behov oavsett förutsättningar, för att ni ska känna er trygga med er industrikyla.

Kontakt

Hör av dig

Har du frågor eller funderingar ring eller maila oss så hjälper vi dig.

Kontakt

Kontakt
info@kyltjanst-alingsas.se
0322-12194

Besöksadress
Ängsvaktaregatan 24M
441 38 Alingsås

Postadress
Box 612
441 17 Alingsås

Org/VAT-nummer
556168-0223
SE556168022301

Top