Om oss

Facebook

Om oss

Kyltjänst I Alingsås AB är ett lokaltförankrat företag som funnits sen omkring 1945. Vårt huvudkontor finns i Alingsås på Ängsvaktaregatan 24M och vi är verksamma i Alingsås, Vårgårda, Herrljunga och Lerum med omnejd. Vi har även under åren jobbat över hela Sverige och Internationellt där vi bland annat fått äran att installera serverrumskyla i södra Afrika och att bygga kyl-och frysanläggningar över hela Sverige till en av dagens mest kända snabbmatsrestauranger.

Vårt kundunderlag finns inom industri, handel samt den offentliga och kommersiella sektorn men även den Privata. Med varierande storlek på våra kunder så varierar uppdragen och vi har en bred kunskapsbas Som säkerställer att våra kunder får den servicen som krävs för att anläggningarna ska fungera felfritt.

Våra huvudsakliga tjänster är Projektering, Installation, service och underhåll av värmepumpar, Luftkonditioneringar, Kyl-och frysanläggningar och Storköksutrustningar. Innehar du en anläggning som faller under periodiserad kontroll så hjälper vi dig även med denna och ser till att du har ett bra underlag att skicka in när det är dags för den årliga rapporteringen.

Kyltjänst I Alingsås AB är ett av Swedac ackrediterat företag för trycksättning med gas enligt ISO/IEC 17020 (C), både företaget och vår personal innehar certifikat för kylbehörighet enligt kommissionens förordning EU517/2014 och köldmedieförordningen SFS2016:1128 samt har de utbildningar där bland annat Bas-P/Bas-U enligt AFS1999:3 och AFS2008:16 efterlevs samt den praktiska och teoretiska kunskap som krävs för att säkerställa en korrekt och felfri drift av de anläggningar vi installerar, servar och reparerar. Företaget är även miljöcertifierat i enlighet med kraven i svensk miljöbas och vår miljöpolicy hittar du här.

Svenska kyl-och värmepumpsföreningen och installationsföretagen är vi självklart medlemmar i.

AAA rating
Bas-P Bas-U
Svensk Miljöbas cert

Kontakt

Hör av dig

Har du frågor eller funderingar ring eller maila oss så hjälper vi dig.

Kontakt

Kontakt
info@kyltjanst-alingsas.se
0322-12194

Besöksadress
Ängsvaktaregatan 24M
441 38 Alingsås

Postadress
Box 612
441 17 Alingsås

Org/VAT-nummer
556168-0223
SE556168022301

Top