Kyltjänster

Facebook

Kyltjänster

Vi på Kyltjänst i Alingsås erbjuder ett brett utbud av tjänster och anläggningar för både kyla och värme. Vi har lång erfarenhet och är certifierade installatörer och ombud, så du kan känna dig trygg som kund hos oss.

Oavsett om du är privatperson eller om du har ett stort företag så kan vi hjälpa dig med allt från AC till Luft/vattenvärmepumpar till service av kylrum. Kontakta oss gärna för en lösning baserad på dina behov och önskemål.

 

Luftvärmepumpar

Viste du att ett byte från tex olja eller direktverkande el till luftvärmepump minskar (enligt Energimyndigheten) kostnaden för uppvärmningen av din bostad med 50%-70%! En investering som både din plånbok och miljön har glädje av!

Kyltjänst har stor erfarenhet som installatör av luftvärmepumpar i Alingsås. Vi är certifierade ombud för Fujitsu och Daikin, och utöver dessa märken kan vi ta hem värmepumpar från alla de stora leverantörerna. Vi jobbar både med luft/luft och luft/vatten.

Luftkonditionering

Ett behagligt inomhusklimat är viktigt för att vi ska känna oss bekväma. Om det så gäller kontoret, träningslokalen, butiken eller hemma så har vi en lösning som anpassar sig efter ert behov. Vi har installerat flertalet anläggningar i de flesta miljöer och kan garantera en fungerande och effektiv lösning för dig. Är en fast installation inte möjlig hos just dig så finns det portabla alternativ. Även här har vi full tillgång till Fujitsu, Daikin och Mitsubishis fulla utbud. Vi kan även på förfråga ta fram produkter från övriga leverantörer.

Industrikyla

Inom industrin är ofta rätt temperatur direkt avgörande. Marginalerna får inte vara för stora och noggrannhet, kvalitet och driftsäkerhet är ett måste. Med rätt temperatur undviker du att produktionen faller utanför marginalerna på grund av extern påverkan. En välfungerande kylanläggning skapar helt enkelt förutsättningar för en felfri tillverkningsprocess.

Livsmedelskyla

Vi projekterar, levererar och installerar kompletta kyl- och frysanläggningar till butiker, restaurang, caféer, bensinstationer, storkök men även kyl- och frysanläggningar till privatpersoner. Vi har flerårig erfarenhet med livsmedelskyla med bland annat ledande livsmedelskedjor som kunder.

Periodiserad kontroll

Ägare av kyl- och värmepumpsanläggningar har flera myndighetskrav på sig som t. ex. regelbundna kontroller av anläggningen. Vi hjälper dig med kontroller, rapportering och administrativa uppgifter så att du kan fokusera på din verksamhet. Vi ombesörjer att den periodiska kontrollen utförs enligt EUs förordning 517/2014 inom rätt intervall och vid årsslut sammanställer vi en köldmedierapport/årsrapport färdig att signera och att skickas in till myndigheterna.

Vill du veta mer om kraven på dig som ägare av anläggningen kontakta oss eller din kommun för mer information, du kan även gå till Naturvårdsverket för förtydligade.

Underhållsavtal & Serviceavtal

Vi erbjuder kompletta lösningar för företag med både service och underhåll, oavsett om din verksamhet faller under den periodiserade kontrollen eller ej. Få hjälp med både administrativ redovisning, förebyggande underhåll och ha full tillgång till vår telefonsupport. Vi kan erbjuda jourservice.

 

Faller era anläggningar inte under den periodiska kontrollen men ni ändå vill se till att eran anläggning bibehåller sin maximala effekt och fungerar felfritt så kan vi erbjuda ett underhållsavtal där vi ser till att anläggningen håller sig i toppskick.

Kontakt

Hör av dig

Har du frågor eller funderingar ring eller maila oss så hjälper vi dig.

Kontakt

Kontakt
info@kyltjanst-alingsas.se
0322-12194

Besöksadress
Ängsvaktaregatan 24M
441 38 Alingsås

Postadress
Box 612
441 17 Alingsås

Org/VAT-nummer
556168-0223
SE556168022301

Top