Luftkonditionering

Facebook

Luftkonditionering

Komfortkyla för ett bättre inomhusklimat

Luftkonditionering, även kallat AC efter engelskans AirCondition, är en process som går ut på att kyla inomhusluft till behaglig rumstemperatur när utomhustemperaturen är hög. Om det så gäller kontoret, träningslokalen, butiken eller hemmet så hjälper vi dig att hitta en lösning för komfortkyla utifrån era behov. Vi på Kyltjänst i Alingsås har installerat flertalet anläggningar i de flesta miljöer och vet av erfarenhet att det alltid finns lösningar oavsett omständigheter. Finns det inte möjlighet till fast installation så har vi bra alternativ med portabel luftkonditionering. Vi hjälper er avgöra vilken produkt som passar era behov och installerar sedan systemet åt er.

 

Hur fungerar luftkonditionering?

Precis som ett kylskåp utnyttjar luftkonditioneringen den fysikaliska lagen om att en vätska som avdunstar tar upp värme från omgivningen. I detta fallet leds ett flytande kylmedel in i ett avdunstningssystem med lågt tryck.
Det låga trycket får kylmedlet att omvandlas till en gas. Gasen kyler sedan ned anläggningens flänsar och därefter skickar en fläkt ut den luft som kylts ner.
Anläggningen stängs automatiskt av med hjälp av en inbyggd termostat när luften i rummet nått den inställda temperaturen.

 

Från stora klimatanläggningar till liten AC hemma

Det spelar ingen roll om du behöver ett stort system för hela ditt företag, eller om du vill ha en liten tyst AC till sovrummet. Vi kan hjälpa dig.

För privatpersoner så kan en luftkonditionering kombineras med värme med hjälp av en luft/luftvärmepump med AC. Den ger värme på vintern och kyla på sommaren, så att du alltid kan ha ett behagligt inomhusklimat.

 

Stort utbud från många AC-leverantörer

Vi kan alltid erbjuda fullt utbud från Fujitsu, Daikin och Mitsubishi. Vi kan även på förfråga ta fram produkter från övriga leverantörer.

Kontakt

Hör av dig

Har du frågor eller funderingar ring eller maila oss så hjälper vi dig.

Kontakt

Kontakt
info@kyltjanst-alingsas.se
0322-12194

Besöksadress
Ängsvaktaregatan 24M
441 38 Alingsås

Postadress
Box 612
441 17 Alingsås

Org/VAT-nummer
556168-0223
SE556168022301

Top